Привітання з 45 річницею весілля — сапфірове весілля

Опубликовано в рубрике Привітання на річниці | Ср, 16 октября 2013

Сапфірове весілля — це 45 річниця весілля. Символом цієї річниці є камінь вірності — сапфір.

Гості дарують подарунки синього кольору або подарунки, пов’язані з водою, а також гарні та щирі привітання з сапфіровим весіллям, з 45 річницею весілля. Вітання від батьків, дітей, внуків, друзів, від усієї родини можуть бути як у віршах, так і в прозі.

Привітання з 45 річницею весілля

Пливуть, як сон, подружнії літа
Сила, вірність все та.
І в серці пісні лебедині.
Вже сорок п’ять літ дарує чоловік щастя дружині.
Хай і надалі волошками цвітуть літа прекрасні,
Нехай здійсняться тисячі бажань.
Щоб доля дарувала тільки щастя,
Ні грама бід, ні капельки страждань.
Життя хай квітне, мов вишневий сад.

***

Привітання з сапфіровим весіллям

Сорок п’ять подружніх знаєм
У світле свято вам бажаєм:
Щоб душею не старіти,
Щоб всміхалися вам діти,
Щоб життя було, мов казка.
Від дітей була лиш ласка.
І сто років в мирі жили,
Ще й правнуків одружили.

***

Привітання на сапфірове весілля у прозі

Ваші роки сімейного життя — то ваш скарб і їм ціни не має. Кожен рік багато вартий, всі про це ми знаєм. Вашу мудрість знаєм ми, цінимо ваш досвід, шана у вас з-поміж людьми і поваги досить. Тож прийміть уклін від нас, щирі слова шани, у всякий день і в усякий час пишаємось ми вами. Зичимо міцного здоров’я, щастя, радості й благополуччя. Нехай у вашому подружньому житті буде побільше злетів і приємних несподіванок від дітей і онуків. Удачі вам у всьому, всього найкращого, вічної молодості.

***

Вітання батькам на сапфірове весілля

Улюблені батьки, я хочу Вас привітати з цією чудовою датою, 45 річницею вашого весілля! Я Вам бажаю тільки одного — прожити до червоного весілля, так щасливо і дружно, як ви це робили 45 років поспіль!

***
Сьогодні щиро вітаємо дорогих ювілярів з прекрасними роками сімейного життя і щиро бажаємо міцного здоров’я, родинного щастя й добробуту, прихильності фортуни та здійснення всіх задумів і мрій.
***

Вітання дружині від чоловіка на сапфірове весілля

Люба _______(ім’я). Бажаю тобі здоров’я, щастя, щоб ти була в обіймах ласкавої долі, добра і тепла. Хай збуваються твої бажання, чаруй красотою та порядністю усіх, від життя і праці май безліч втіх. А ми й надалі зігріватимемо тебе родинним теплом і затишком. Нехай доля відпустить тобі багато безхмарних літ, закосичених радістю і надійним здоров’ям.

***

Привітання на 45 років весілля в прозі

Нехай ваші прийдешні весни повняться радісними подіями, щасливими відчуттями, успішними справами.
Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного тепла і затишку, і жити, як голуб з голубкою, лебідь з лебідкою. І будьте завжди молодими душею та серцем.
***

Привітання на сапфірове весілля своїми словами

Бажаємо вам здоров’я міцного, щастя, удачі, Божої благодаті. Невичерпної енергії, наснаги у всіх ділах. Хай у домі завжди панують мир і злагода, у серці доброта. А в справах — мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас!

Мне нравится9
Расскажите друзьям