Привітання з 18 річницею весілля — бірюзове весілля

Опубликовано в рубрике Привітання на річниці | Чт, 10 октября 2013

Бірюзове весілля — це вісімнадцятиріччя шлюбу. Бірюза — символ щастя і перемоги.
Подарунки на дану річницю — вироби з бірюзи. Серед гостей повинні бути родичі та друзі. Також в якості подарунків допустимі квіти і різні солодощі.

На 18 річницю весілля подружжя отримує привітання з бірюзовим весіллям від батьків, дітей, друзів, від всіх рідних та друзів, як у віршах, так і в прозі.

Привітання з бірюзовим весіллям

У вас сьогодні бірюзове свято,
Зібралось друзів в вас багато.
Небесне світло бірюзи,
Хай сяє щастям вам завжди.
Всі побажання ви прийміть,
І приведіть до виконання:
Своє здоров’я бережіть,
Не забувайте про кохання.
За руки швидше ви візьміться,
І просто гарно посміхніться.
Ідіть завжди ви лиш вперед,
Життя в вас буде наче мед!
***

Привітання на бірюзове весілля у прозі

Вітаємо вас з бірюзовим весіллям! Вашому спільному шлюбу виповнилося сьогодні вісімнадцять років, а це означає, що настало повноліття вашого подружнього життя. Усі присутні сьогодні гості вітають вас з цією чудовою датою і бажають подальшого сімейного щастя і, звичайно ж, благополуччя!
***

Привітання на бірюзову річницю весілля

Сьогодні, в день 18-річчя вашого весілля від усієї душі хочеться вам побажати, щоб ваш сімейний союз міцнішав, щоб ваша любов і далі міцнішала і співала, щоб ваші діти були щасливі і здорові! Щоб я отримав від вас запрошення на ваше діамантове весілля!

***

Привітання на 18 річницю весілля у прозі

Вітаємо вас з 18 річницею вашого весілля. Бажаємо вам успіхів у всьому, міцного здоров’я, щоб ваш будинок обходили стороною всі біди і негоди. Щастя і миру вам на довгі роки!

***

Ви прожили разом всього 18 років. І у вас за цей короткий час було все: радість і засмучення, сміх і сльози, успіх і невдача, мир і сварка. Бажаємо вам у вашому подальшому сімейному житті мати тільки щастя, здоров’я, багатство і щоб ваші діти були завжди поруч з вами!

***

Привітання 18 років весілля

Бажаємо вам прожити разом до ста років у мирі, злагоді й любові. Продовжуйте ділити один з одним все горе і всі радощі. Бажаємо великого щастя, радості, удачі і міцного здоров’я!

Мне нравится4
Расскажите друзьям