Привітання з річницею весілля 3 роки — шкіряне весілля

Опубликовано в рубрике Привітання на річниці | Вт, 1 октября 2013

Третю річницю подружнього життя в народі називають шкіряною. Властивості шкіри відображають відносини чоловіка та жінки проживших разом 3 роки. Шкіра досить міцний матеріал, але не може сильно розтягуватися в різні сторони, але її можна начистити до блиску. Але при неакуратному відношенні шкіра може порватися.

Як привітати подружжя з шкіряним весіллям? Що подарувати на третю річницю подружнього життя? Які звичаї святкування шкіряної річниці? Відповіді на ці запитання розкриті в даній статті.

Привітання з річницею шкіряного весілля

Вітаю з ювілеєм вас!
3 роки як подружжя ви у нас!
Хай буде сильна ваша пристрасть,
Й залізна буде ваша вірність!
Бажаю, щоб наповнився будинок
Дитячим і щасливим сміхом!
І щоб життя подружнє, як танок,
Було стабільне, як людини крок!

***

Привітання з річницею шкіряного весілля у віршах

Зі весіллям шкіряним вітаємо,
Щиро, сердечно вам бажаємо:
Хай щастя приходить і ллється рікою,
Хай горе обходить завжди стороною,
Хай доля дарує вам довгі літа,
А в серці панує одна доброта.

***

Привітання з річницею весілля 3 роки

З роки — це молодий ювілей –
Стверджує пара ця з щасливих сімей.
В оселі багато радості, миру і злагоди.
А ми бажаємо вам гарних діточок,
Як соловейків й розмаїтих квіточок.
Доброго настрою, бадьорості та оптимізму.
Хай щастить вам у всьому —
Великому й малому
Хай будуть з вами здоров’я і сила,
Щоб доля була лагідна і щаслива.
На многая і благая літ!

***

Привітання з річницею весілля 3 роки в прозі

У цей радісний і щасливий день вашого шкіряного весілля, дороге наше подружжя, ми хочемо вам побажати, щоб у вашому домі завжди звучала музика і вам ніколи не було нудно удвох. Щоб вам було завжди цікаво жити — і ваш гостинний дім завжди був повний вірних і відданих друзів. Так будьте ж щасливі!

***

Вітання на шкіряне весілля



Вітаючи, прекрасну подружню пару з 3-х річним ювілеєм, бажаємо, щоб спільні дні ваші цвіли яскравим цвітом, і були в них сердечність й тепло. Хай і далі вас єднає проміння кохання й добра. Бажаємо в здоров’ї й мирі йти в парі до сотні літ, щоб онуків встигли одружити й благословили правнуків на світ.

***

Привітання з річницею шкіряного весілля в прозі

Давайте привітаємо наше подружжя з днем шкіряного весілля!

Побажаємо їм міцного здоров’я, родинного щастя і радості щодня і щогодини. Щоб негаразди та неприємності завжди обходили їх стороною, щоб діти їх завжди були здорові і щасливі, як і їхні прекрасні батьки. Піднімемо ж наші келихи й вип’ємо до дна за їх спільне свято і за них самих!

Традиції і звичаї святкування шкіряного весілля

У день шкіряної річниці весілля за традицією чоловік і жінка повинні бути одягнені в шкіряний одяг і ходити в ньому цілий день. Можна просто використати модні аксесуари: шкіряний пояс, шкіряний гаманець, капелюх або невелику шкіряну сумочку.

За звичаєм, у день шкіряного весілля обов’язково ставився на стіл коровай житнього хліба, від якого чоловік і дружина повинні були відламати невеликий шматочок і з’їсти його на очах у всіх присутніх. Найпершим частуванням на святкуванні шкіряного весілля є «хлібний суп», що готується досить просто: у м’ясний бульйон кришиться житній хліб. Цей суп символізував по древніх повір’ях тісний зв’язок чоловіка та дружини з друзями й родичами.

Також на шкіряне весілля бився посуд, і вважалося, що чим більше буде уламків, тим щасливіша та багатша буде сім’я.

Що подарувати на шріряне весілля — 3 роки?

Родичі можуть подарувати сімейній парі в цей день корисні та символічні подарунки: дві пари домашнього взуття, як символ домашнього комфорту; шкуру якого-небудь звіра або її імітацію як символ багатства. Звичайно в цей день чоловік і жінка дарують один одному шкіряні, замшеві рукавички або інші вироби зі шкіри.

Мне нравится5
Расскажите друзьям